Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - swieggers

Pagina's: [1] 2 3 ... 5
1
Premier League Darts / Re: Premier League Darts 2018
« Gepost op: maart 09, 2018, 13:59:54 »
Ik had al kaarten voor de 19e.

Om 11.15 uur dacht ik er aan dat de verkoop voor de 18e was begonnen en keek even voor de gein op mijn Ticketmasteraccount. Ik had op dat moment zo kaarten kunnen kopen, voor zowel tafels- als tribune. Niet gedaan, want moet donderdag eerst werken tot 1200 uur. Daarna meteen naar Rotterdam voor een avond PL. Hotel erbij geboekt, dus dat wordt fun!

2
Materiaal en Techniek / Re: Dartborden
« Gepost op: februari 21, 2018, 10:08:24 »
OK, RonG, klinkt goed. Ik zag inderdaad wel een klein kleurfoutje bij de bull. Maar niets storends.
Voor de prijs vind ik dit een prima deal!

3
Materiaal en Techniek / Re: Dartborden
« Gepost op: februari 16, 2018, 15:17:22 »
Heb een "merkloze" Blade gekocht, een zogenaamd "Blade plain dartbord".

Prijs 36,95 bij Dartshopleiden.nl

Ziet er op het eerste gezicht goed uit, prima wiring.

Iemand ervaring met een dergelijk bord? (Ik zie ze ook elders wel voor deze prijs staan)

4
Op zich bevallen ze prima, erg prettige grip. Maar ... ik ga er niet mee gooien, heb mijn vaste set up al jaren en ga niet wisselen. Ik merk ook verschil met mijn 24 grams Amberjacks - uiteraard, komen anders in het bord terecht.

Waarom zou je ook van darts wisselen als je pijlen goed bevallen?

5
PDC Talk / Re: Q school
« Gepost op: januari 17, 2018, 10:46:19 »
Durrant die niet durft? Denk het wel, maar hij krijgt de 100.000 pond prijzengeld Lakeside niet als hij overstapt. Dat is natuurlijk een erg duur geintje......
En als je bij de BDO heel veel wint (zoals Durrant) dan heb je ook een mooi belegde boterham.
Daar komt dan nog bij dat hij bij de PDC hooguit een (matige) subtopper is schat ik. Gaat geen potten breken, althans, gaat niet meedoen om podiumplekken.

6
PDC Talk / Re: Q school
« Gepost op: januari 15, 2018, 18:20:21 »
Jamie Hughes ook.

7
PDC World Championship / Re: Naar Ally Pally
« Gepost op: januari 07, 2018, 11:57:37 »
@The Runner

Jij gaf aan: "Wat leuk om te lezen! In Engeland treden ze harder op dan in Nederland en is er nog respect voor de politie of security, dat is hier helaas ver te zoeken."

k heb me daar met name afgelopen jaar ENORM aan geërgerd in Ahoy bij de Premier League. Wij hadden een plek aan de tafels ergens in het midden van de zaal. Omdat iedereen maar bleef staan, konden we geen reet zien en moest je wel blijven staan om iets van de schermen te kunnen zien. Bij de komende editie ga ik weer lekker op de tribune zitten.

En daar komt dan nog bij dat ik me bijzonder stoor aan het respectloze gefluit richting de niet-NL spelers. Tuurlijk, gebeurt in Engeland, Schotland etc ook wel, maar in mijn ogen minder extreem. Ik vind dat ze elke darter in z'n warde moeten laten en "may the best win". Er staat me een partij bij (weet niet of dat in 2017 of 2016 was) waarbij RvB won van (? weet ik niet meer) puur omdat de zaal de tegenstander kapot maakte. En vervolgens staat RvB daar weer met z'n buik naar voren en de handen ten hemel gespreid ..... vind ik vreselijk om te aanschouwen. Maar goed, dat is een persoonlijk iets. 

8
PDC World Championship / Re: Naar Ally Pally
« Gepost op: januari 07, 2018, 11:50:14 »
@JeroenvdV

Er zijn 3 hotels op Queens Avenue in Muswell Hill.
Van daaruit loop je door het park in 5 tot 8 minuten naar Alexandra Palace.

Oystercards zijn inderdaad een must, maar alleen als je hoeft te reizen. Niet nodig voor de benenwagen.

9
Uiteraard!

10
Hey top hoor! Ik lees nu net dat ik gewonnen heb - gaaf! Helemaal te gek!

11
PDC World Championship / Re: Naar Ally Pally
« Gepost op: januari 05, 2018, 14:22:28 »
Hoi allemaal, nu even tijd voor een kort verslagje. We vertrokken woensdag de 27e naar Londen, althans, dat was de bedoeling. De hele eerste avond viel in het water want wegens de weersomstandigheden in Engeland werd onze vlucht geannuleerd. We konden omboeken en met 4 uur vertraging kwamen we 's avonds tegen half elf pas aan in het hotel. Als alles naar wens was verlopen, waren we daar 's middags om 1 uur al en hadden we ons rustig kunnen voorbereiden op de avondsessie.
Gelukkig bezochten we nog 4 sessies op de dagen erna en waren we getuige van een aantal prachtige wedstrijden. De meest in het oog springende wedstrijden waren voor mij toch wel Dimitri van den Bergh - Rob Cross en Van Gerwen - R van Barneveld.
Het was ook leuk om de opmars van Jamie Lewis te aanschouwen.
Verder is het altijd gezellig in de fanzone en in de zaal, zelden tot nooit zijn er opstootjes of trammelant. Daarbij moet ik zeggen dat de security zéér opvallend aanwezig is en ook heel gedecideerd optreedt. Ze geven je echt geen ruimte voor ongein. Je wordt bij het minste of geringste aangesproken. Aan de tafels mag je niet gaan staan (wel als er even gezongen wordt) en ook op de tribune wordt je gezegd om te gaan zitten. Tegenspraak dulden ze niet. Moet denk ik ook wel, want anders wordt het Sodom en Ghomorra met al die zatlappen.Het Engelse volk volgt het darten nauwelijks, zijn alleen maar aan het lallen.
Wat me echt opviel dit jaar (was de 6e keer dat ik er was) is dat er echt heel veel Duitsers waren. Die zongen ook regelmatig met z'n allen van die Duitse hymnes. Je kunt zien dat de sport bij de Oosterburen echt steeds meer gaat leven.
Wat ook altijd leuk is: de taferelen na afloop bij de taxistandplaats. Dronken lui die een taxi willen hebben, maar niet besteld. Groepen die massaal taxi's aanvliegen. En dan lopen wij er rustig langs, want ons hotel bevindt zich op 5 minuten lopen van Alexandra Palace. Even nog langs de döner kebab en een afzakkertje in het plaatselijk café. Heerlijk!
Volend jaar gaan we weer! Ik hoop dat we dan wel gewoon op tijd vliegen!

12
Off-Topic / Re: Wat ga je vandaag doen?
« Gepost op: december 26, 2017, 11:28:27 »
Vandaag mijn koffer inpakken en dan morgen op het vliegtuig naar London Luton. Ally Pally - here we come!

13
PDC Talk / Re: Spel: Punten sprokkelen met je team!
« Gepost op: december 26, 2017, 11:26:33 »
Tja, Gurney heeft me een beetje in de steek gelaten, helaas voor mij haalde hij z'n niveau niet. En eerlijk, is eerlijk ... die Hendreson speelde goed. (maar ben er geen fan van, kijk er niet graag naar).

14
Dartspelers / Re: Michael van Gerwen
« Gepost op: december 26, 2017, 11:19:58 »
"Kale opgeblazen kikker met ook het iq van een kikker.
Loopt naast zijn schoenen, en denkt god te zijn."

Gebaseerd op?

Als dit je bijdragen zijn aan het forum, meld je dan af a.u.b.!

15
Darts Chat / Re: RTL7 Darts
« Gepost op: december 26, 2017, 11:18:07 »
Ik wil toch even opkomen voor Jacques Nieuwlaat. Hij is al decennialang een insider / kenner en liefhebber - wellicht de grootste van Nederland. De meesten van ons zaten nog in de luier toen hij al statistieken bij hield. Dat hij een shirt draagt dat je niet mooi vindt - nou en! Jij hoeft er niet in te lopen.
Ik heb Jacques meerdere keren persoonlijk ontmoet (mede hem hem organiseerde ik een toernooi eind jaren '90 / begin '00) en hij is een en al passie & kennis ten aanzien van het darten. Van mij alle respect voor deze topper!

Pagina's: [1] 2 3 ... 5